Bouw en Interieur

Bouw en Interieur

Natuursteen is een materiaal dat uitermate geschikt is voor verschillende soorten bouwwerken. Dit dankt het materiaal voornamelijk aan zijn duurzaamheid. Zowel binnen als buiten blijft het natuurlijke product zeer lange tijd onbeschadigd, zelfs in de verschillende weersomstandigheden die Nederland kent. Bovendien is natuursteen vriendelijk geprijsd, waardoor uw keuze voor natuursteen als een slimme investering beschouwd kan worden.

Natuursteen is een ideaal materiaal om uw interieur naar eigen wens af te maken. Door de verscheidenheid aan soorten en kleurschakeringen is natuursteen goed te combineren met vele stijlen. Zo kunnen bijvoorbeeld wand- en vloertegels, keuken- en tafelbladen en openhaard schouwen van natuursteen uw huis verrijken met een tijdloos karakter.

Bouw-Interieur-Restauratie-Natuursteen-Platen-Voorraad-Graniet-Marmer-Belgisch-Hardsteen-Composiet-Kwartsiet-Keramiek-Keramisch-natuursteen-den-haag-ST-Natuursteen-Parkeergarage-Delft-Gevel-Bekleding-Restauratie
0
+
Jaar ervaring
0
+
Tevreden klanten
0
+
Voorraad
0
m2
Showroom
Bouw-Interieur-Restauratie-Natuursteen-Platen-Voorraad-Graniet-Marmer-Belgisch-Hardsteen-Composiet-Kwartsiet-Keramiek-Keramisch-natuursteen-den-haag-ST-Natuursteen-Fior-di-Bosco-Marmer-Blad-Wand

Binnenshuis of Buitenshuis

Binnenshuis of Buitenshuis is het natuurproduct zeer geschikt. Het kan bijvoorbeeld goed gebruikt worden voor een keuken, badkamer, vloeren en tafels. Natuurlijk kan het buitenshuis ook gebruikt worden voor sierornamenten zowel aan het huis, als losse sieronderdelen voor bijvoorbeeld de tuin. Bij ST Natuursteen zorgen we er gegarandeerd voor dat het geleverde werk aan uw wensen voldoet.

Wij zijn als bedrijf niet alleen gespecialiseerd in het vervaardigen van natuurstenen objecten, maar kunnen deze ook restaureren. Onze ruime ervaring met verschillende soorten natuursteen zorgt ervoor dat wij praktisch elke restauratie klus aankunnen.

Een goede reputatie

In de loop der jaren heeft ST Natuurtseen een goede reputatie opgebouwd wat betreft het toepassen van natuursteen in de bouw. Naast particuliere opdrachten hebben wij ook gewerkt met architecten, (gerenommeerde) aannemers en de overheid.

Onze reputatie hebben we te danken aan snelle levertijden, betaalbare prijzen, vlekkeloze afwerking van opdrachten en allerbelangrijkst het nakomen van afspraken.

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze diensten in de categorie ´bouwwerken´. Neem rustig een kijkje voor wat nadere informatie en vergeet niet dat u voor meer inspiratie van harte welkom bent in onze showrooms!

Bouw-Interieur-Restauratie-Natuursteen-Platen-Voorraad-Graniet-Marmer-Belgisch-Hardsteen-Composiet-Kwartsiet-Keramiek-Keramisch-natuursteen-den-haag-ST-Natuursteen-Monument-Naald-Dick-Teske
Graniet-Marmer-Belgisch Hardsteen-Composiet-Kwartsiet-Keramisch-Stnatuursteen-Denhaag

Klant ervaringen

Kom in contact!

De vakkundige steenhouwer voor alle grafwerken en bouwwerken.

Neem rustig een kijkje voor wat nadere informatie en vergeet niet dat u voor een uitgebreidere bezichtiging altijd welkom bent op afspraak! U weet dan zeker dat er iemand aanwezig is die u uitgebreid kan adviseren.

070-323 82 92
Kobaltstraat 27, 2544 ET Den Haag
info@stnatuursteen.nl

Openingstijden

Maandag - Zaterdag : 9:00 tot 17:00
Zondag: gesloten

Verzenden