Grafaccessoires

Accessoires en decoraties voor een grafsteen

Een groot assortiment aan grafaccessoires

Een graf is vaak niet compleet zonder een of meerdere grafaccessoires. Denkt u hierbij aan een foto, een vaas, een lantaarn, een boekje of een hartje. Met een accessoire geeft u een graf een bijzondere uitstraling.

Met een grafaccessoire kunt u een persoon eren en herinneren op een bijzondere en persoonlijke manier. Meestal is dit een symbool dat helpt om de mooie herinneringen te blijven koesteren. Een lantaarn helpt om de warmte en liefde van de overleden persoon te voelen en ervaren. Met een foto kunt u uw dierbare in de ogen blijven kijken, want de ogen zijn de spiegel van de ziel.

Grafaccessoires zijn gemaakt van diverse materialen, zoals natuursteen, brons, aluminium, RVS of porselein. Deze materialen zijn goed bestand tegen de invloeden van het weer.

Graffoto's in Porselein of Glas

In alle soorten afmetingen, vormen, kleuren en afwerkingen

Wij kunnen een graffoto leveren in Porselein en Glas. Er zijn diverse afmetingen, vormen (ovaal, cirkel, vierkant, rechthoek, hartvormig), kleuren (zwart-wit, sepia of in kleur) en afwerkingen (met of zonder frame in bijvoorbeeld goud of zilver).

0
+
Jaar ervaring
0
+
Tevreden klanten
0
+
Voorraad
0
m2
Showroom
Graniet-Marmer-Belgisch Hardsteen-Composiet-Kwartsiet-Keramisch-Stnatuursteen-Denhaag

Klant ervaringen

Kom in contact!

De vakkundige steenhouwer voor alle grafwerken en bouwwerken.

Neem rustig een kijkje voor wat nadere informatie en vergeet niet dat u voor een uitgebreidere bezichtiging altijd welkom bent op afspraak! U weet dan zeker dat er iemand aanwezig is die u uitgebreid kan adviseren.

070-323 82 92
Kobaltstraat 27, 2544 ET Den Haag
info@stnatuursteen.nl

Openingstijden

Maandag - Zaterdag : 9:00 tot 17:00
Zondag: gesloten

Verzenden