Grafzerk

Een grafzerk kopen

Grafzerk kopen

Met of zonder een staande letterplaat

Een grafzerk is een liggende grafsteen die het hele graf bedekt. Wij leveren verschillende grafzerken, met of zonder een staande letterplaat. Een grafzerk bestaat uit een liggende plaat met een schuin naar voren aflopende onderbouw. De grafzerk bestaat uit een natuursteen plaat van minimaal acht centimeter dik.

De onderbouw bestaat uit voor-, achter-, en zijplinten van natuursteen. Alternatief is een betonroef als onderbouw.

Voor staande grafstenen gebruiken we diverse soorten natuursteen, elk met hun eigen kenmerken. Afhankelijk van de breedte en de hoogte van de steen is er ruimte voor een of meerdere namen, datums, tekst en/of figuraties. We laten alle mogelijkheden zien op onze pagina over grafstenen.

Afmetingen en vormen van grafzerken

Grafzerken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen. Het is belangrijk om bij het kiezen van een grafzerk rekening te houden met de regels en voorschriften van de begraafplaats. Zo zijn er vaak maximale afmetingen en vormeisen waar een grafzerk aan moet voldoen.

Veelgestelde vragen over Grafzerken

Moet ik een vergunning aanvragen voor het plaatsen van een grafzerk?

Wanneer u ervoor kiest om een Grafzerk bij ons aan te schaffen, zullen wij een vergunning aanvragen bij de desbetreffende gemeente of begraafplaats. Doordat wij dat voor u doen heeft u daar geen omkijken naar.

Hoe lang duurt het voordat de grafzerk wordt geplaatst?

De tijd die nodig is om een grafzerk te plaatsen kan variëren afhankelijk van het ontwerp en wensen. Gemiddeld duurt het ongeveer 4 tot 6 weken voordat de grafzerk wordt geplaatst.

Wat kost een Grafzerk?

De kosten van een grafzerk kunnen variëren afhankelijk van het materiaal, de grootte en het ontwerp. Het is belangrijk om een budget te hebben voordat u begint met het kiezen van een grafzerk. U kunt contact opnemen met één van onze medewerkers en wij zullen u helpen met het uitkiezen van een Grafzerk voor uw budget.

0
+
Jaar ervaring
0
+
Tevreden klanten
0
+
Voorraad
0
m2
Showroom
Graniet-Marmer-Belgisch Hardsteen-Composiet-Kwartsiet-Keramisch-Stnatuursteen-Denhaag

Klant ervaringen

Kom in contact!

De vakkundige steenhouwer voor alle grafwerken en bouwwerken.

Neem rustig een kijkje voor wat nadere informatie en vergeet niet dat u voor een uitgebreidere bezichtiging altijd welkom bent op afspraak! U weet dan zeker dat er iemand aanwezig is die u uitgebreid kan adviseren.

070-323 82 92
Kobaltstraat 27, 2544 ET Den Haag
info@stnatuursteen.nl

Openingstijden

Maandag - Zaterdag : 9:00 tot 17:00
Zondag: gesloten

Verzenden