Multiculturele grafsteen

Multiculturele grafsteen

Wanneer u rouwt om het verlies van iemand die u dierbaar is, wilt u er zeker van zijn dat hun keuze voor een multiculturele grafsteen of grafmonument wordt weerspiegeld in hun laatste rustplaats.

Onze Multiculturele grafstenen zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren en ontwerpen om de grafsteen te helpen personaliseren voor iemand die door een religie en/of cultuur werd vereerd.

De multiculturele grafstenen worden geleverd als een gedenkteken voor diverse religies, waaronder het christendom, de islam, het jodendom, het hindoeïsme en het boeddhisme etc. Een multiculturele grafsteen toont de culturele diversiteit die ons kenmerkt.

0
+
Jaar ervaring
0
+
Tevreden klanten
0
+
Voorraad
0
m2
Showroom

Ieder klant en ontwerp is uniek

St Natuursteen maakt geen onderscheid in godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook. Ieder klant en ontwerp is uniek, wie u ook bent, u bent van harte welkom en u krijgt de aandacht dat u verdient.

Wij leveren Multiculturele grafstenen in diverse natuurstenen, bij natuursteen info kunt u hier meer informatie vinden over de soorten, voordelen en nadelen.

De belettering van een Multiculturele grafsteen kan op verschillende manieren, bij grafsteen info kunt u hier meer informatie over vinden. Hier ziet u foto’s van Multiculturele grafstenen die door ST Natuursteen geleverd en geplaatst zijn.

Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag met u mee!

Graniet-Marmer-Belgisch Hardsteen-Composiet-Kwartsiet-Keramisch-Stnatuursteen-Denhaag

Klant ervaringen

Kom in contact!

De vakkundige steenhouwer voor alle grafwerken en bouwwerken.

Neem rustig een kijkje voor wat nadere informatie en vergeet niet dat u voor een uitgebreidere bezichtiging altijd welkom bent op afspraak! U weet dan zeker dat er iemand aanwezig is die u uitgebreid kan adviseren.

070-323 82 92
Kobaltstraat 27, 2544 ET Den Haag
info@stnatuursteen.nl

Openingstijden

Maandag - Zaterdag : 9:00 tot 17:00
Zondag: gesloten

Verzenden