Waterjet

Waterjet ST Natuursteen

Sinds 2018 zijn wij de trotse eigenaren van de Computergestuurde waterstraalsnij machine.

Een waterstraalsnij machine is een industrieel steensnijmachine dat in staat is om veel materialen de snijden met behulp van een hogedrukstraal water gemengd met zandkorrels. Wij kunnen met de Waterjet machine diverse natuurstenen snijden. Hierbij kunt u denken aan graniet, marmer, keramiek en composiet.

Met dank aan de Computergestuurde waterstraalsnij machine kunnen wij gemakkelijk materialen zoals graniet, marmer, keramiek en composiet in verstrek snijden. Hierbij worden de hoeken 45 graden afgesneden. Wanneer de afgesneden hoeken tegen elkaar worden bevestigt, ontstaat er een hoek van 90 graden, hierdoor zijn er geen zichtbare en storende naden aanwezig. Het verstrek snijden wordt vaak toegepast bij aanrechtbladen, wastafelbladen, tafelbladen en zuilen in graniet, marmer, keramiek en composiet.

Uiteraard kunnen wij ook bestaande materialen in keramiek verzagen voor bedrijven en/of particulieren.

0
+
Jaar ervaring
0
+
Tevreden klanten
0
+
Voorraad
0
m2
Showroom
Graniet-Marmer-Belgisch Hardsteen-Composiet-Kwartsiet-Keramisch-Stnatuursteen-Denhaag

Klant ervaringen

Kom in contact!

De vakkundige steenhouwer voor alle grafwerken en bouwwerken.

Neem rustig een kijkje voor wat nadere informatie en vergeet niet dat u voor een uitgebreidere bezichtiging altijd welkom bent op afspraak! U weet dan zeker dat er iemand aanwezig is die u uitgebreid kan adviseren.

070-323 82 92
Kobaltstraat 27, 2544 ET Den Haag
info@stnatuursteen.nl

Openingstijden

Maandag - Zaterdag : 9:00 tot 17:00
Zondag: gesloten

Verzenden